Insule comerciale

Proiectam, executam si montam pentru dumneavoastra insule de magazin si standuri expozitionale personalizate.

Indiferent daca este vorba despre bijuterii, dulciuri, telefoane sau chiar flori, insulele de magazin sunt un tip de mobilier comercial care poate maximiza potentialul de vanzari. De obicei au o expunere de 360 de grade si sunt amplasate in mall-uri sau in spatii deschise cu trafic intens.
Intrucat de cele mai multe ori trebuie sa indeplineasca toate functiile unui magazin, insulele trebuie sa aiba un design adaptat produselor si imaginii de marca dorite, spatii de depozitare ascunse si nu in ultimul rand trebuie sa respecte eventualele cerinte impuse de centrele comerciale.
Atvangarde proiecteaza, executa si monteaza pentru dumneavoastra insule de magazin si standuri expozitionale personalizate, respectand cele mai exigente asteptari. Fie ca sunt mici, mari, compacte sau sofisticate, noi vom crea un mobilier pentru magazine care se potriveste perfect specificului produselor si spatiului. Va consultam cu privire la dimensiuni, culori, materiale si functionalitate pentru a ajunge la rezultatul perfect.
Lucram cu materiale obisnuite precum pal melaminat, lemn masiv, , HPL, metal vopsit in camp electrostatic, inox, dar si cu materiale moderne precum mdf vopsit curbat, sticla vopsita si acrilice compozite. Toate materialele sunt prelucrate cu tehnologii de ultima generatie: sistem presurizat dual de vopsire si uscare, taiere cu masini CNC, termoformare la presa cu membrana vid.
Urmarim indeaproape fiecare detaliu de executie si testam piesele inainte de a le transporta la locatie. Iar pentru a nu afecta bunul mers al afacerii dumneavoastra, montajul si instalarea se realizeaza intr-o singura noapte.