Amenajari magazine

Amenajarea unui magazin are un impact puternic asupra obiectivelor stabilite de beneficiar, aceasta trebuind sa consolideze imaginea dorita, sa atraga cumparatorii si sa motiveze corespunzator comportamentul de cumparare. Fie ca este vorba despre amenajarea unui magazin nou sau despre modernizarea unuia deja existent, activitatea este complexa si presupune o imbinare eficienta a functionalitatii cu concepte mai abstracte precum legatura emotionala cu marca, ce se realizeaza prin ambianta, confort, culori si finisaje, iluminare si nu in ultimul rand servicii.
Firma Atvangarde vine in intampinarea solicitarilor beneficiarilor cu solutii pentru amenajarea oricarui tip de magazin: de la concept store-uri, magazine fashion (haine, incaltaminte, accesorii, bijuterii, etc), magazine pentru copii, pana la super si hypermarketuri. Echipa noastra de profesionisti va propune idei de amenajari ale magazinelor personalizate in functie de specificul activitatii firmelor, de produse, de locatie si de buget.
Pentru ca experienta de cumparare sa fie placuta, iar designul sa fie atragator, functional si usor de intretinut, sunt necesare materiale si tehnologiile de prelucrare adecvate. Atvangarde imbina perfect materialele traditionale precum lemn masiv, pal melaminat, metal vopsit in camp electrostatic, inox, HPL, cu cele de ultima generatie precum mdf vopsit in peste 3200 de culori, mdf furniruit cu esente autohtone sau exotice, sticla vopsita cu pigment mat sau opac, material compozit HI-MACS. Si pentru elementele de design spectaculoase se pot folosi tehnologiile de curbare ale mdf-ului, vopsirea cu efecte speciale, termoformarea tridimensionala, imbinarile invizibile si efectele de translucenta ale mineralului acrilic HI-MACS. Caldura unui material va face spatiul mai primitor, iar alegerea corespunzatoare a finisajelor si a culorilor pentru mobilier va crea un fond complementar pentru produse, evidentiindu-le. Mai mult, dezvoltarea unei experiente tematice pentru consumator prin folosirea indiciilor spatiale il vor atrage si il vor determina sa cumpere.
Fie ca aveti un proiect de mobilier pe care doriti sa il executati, fie ca doriti sa colaborati cu noi inca de la etapa conceptului, va garantam o amenajare interioara a magazinului spectaculoasa la cel mai competitiv raport calitate-pret din piata!

Contacteaza-ne