Winston Smoking Lounge-concept de mobilier comercial Hi-MACS realizat de Atvangarde

Deschis in decembrie 2014 in incinta AFI Palas Cotroceni, Winston Smoking Lounge a fost conceput ca un spatiu multifunctional, de relaxare si timp liber pentru fumatori, bar si cafenea in acelasi timp.

Inspirat din atmosfera anilor 60 a barurilor americane de pe Route 66, designerul Mihai Popescu de la Twins Studio a propus un concept plin de culoare si lumina realizat integral din Hi-MACS.

Proprietarii spatiului au dorit un material care sa raspunda mai multor cerinte de design, dar si de functionalitate in acelasi timp:vizibilitate pentru marca Winston cu respectarea specificatiilor din brand book, rezistenta mecanica sporita, usor de intretinut, material termoformabil, translucent care sa permita imbinari invizibile, dintr-o bucata.

Bar HI-MACS –piesa monolitica, dintr-o bucata, cu o parte curba, lucru ce a fost posibil datorita proprietatilor materialulu de a se imbina invizibil si de a fi termoformabil.Pentru cromatica au fost ultilizate 3 culori, Ivory White, Mazarin Blue si Sky Blue.In frontul barului este incastrata o vitrina de prezentare a produselor JIT fabricata din Hi-MACS Lucent Opal retro-iluminata cu leduri temperatura rece a luminii.

Expozitor tigari HI-MACS -element plasat in spatele barului, urmareste cromatica si forma generala a barului : HI-MACS termoformat  prelucrat CNC din Mazarin Blue si Lucent Opal deasemenea iluminat.Pachetele de tigari sunt expuse in sistem pusher.

Mese HI-MACS –design eclectic si art-deco pentru masutele de cafea in culori Ivory White si Mazarin Blue realizate cu tehnologie CNC si termoformare.

Elemente de semnalistica –intreaga semnalistica a fost gandita pentru a pune in evidenta identitatea puternica a marcii Winston respectand cerintele de brand-book.Utilizand material uzuale din industria publicitatii, formele curbe,dintr-o bucata si translucente nu s-ar fi putut realiza din cauza limitarilor tehnologice ale acestor materiale.Toate aceste proprietati sunt specific materialelor acrilice compozite.

S-ar putea sa te intereseze si...