Enzo Bertini: mobilier comercial din Hi-Macs și mdf vopsit lucios

Dezvoltarea conceptului Enzo Bertini face parte din strategia Benvenuti de a cuceri o altă zonă de piață – încălțăminte și marochinărie: „Prin prețurile afișate țintim clienții cu venituri mari și foarte mari”, declară Dan Pavel, proprietarul Benvenuti. Noul concept de magazin se va dezvolta în paralel cu conceptul Benvenuti, concept poziționat pe piața medie-superioară.

Sub marca Enzo Bertini, Benvenuti deschide concomitent două magazine în Băneasa Shopping City și Promenada Mall din București, în care va vinde încălțăminte și marochinărie din colecțiile designerilor DKNY, Trussardi Jeans, CK, Pepe Jeans, Enzo Bertini, Napapiri, John Galliano și Roberto Cavalli.

Concept de mobilier comercial de lux de la Atvangarde pentru Enzo Bertini

Experiența de 11 ani pe piața mobilierului pentru retail, referințele, relevanța în domeniul mobilierului comercial și capacitatea mare de producție au făcut ca Atvangarde să fie compania aleasă de Benvenuti pentru fabricația concomitentă a mobilierului pentru cele două magazine.

Pentru mobilierul perimetral, în locul clasicelor panouri de expunere, s-a optat pentru niște volumetrii din rigips peste care s-a aplicat o vopsea texturală prețioasă ce incorporează polițe expunere pantofi și genți din mdf vopsit lucios. Acestea au fost fabricate și vopsite volumetric, dintr-o bucată pentru a permite incorporarea unei structuri metalice de susținere.

Ideea de volumetrie a fost preluată și pentru mobilierul de câmp. S-a optat pentru mese expunere magazin tot din mdf vopsit lucios alternând culorile alb și espresso. Volumetriile din mdf vopsit lucios sunt preluate și pentru mobilier expunere vitrină.

Elemente de mobilier comercial din Hi-Macs

Zona de cash desk și retro desk este zona cea mai expusă la uzură datorită traficului intens. Pentru fabricația acestor elemente s-a dorit un material care să aibă eleganță și luxul mdf-ului vopsit super lucios, dar care concomitent să fie și rezistent la acțiune mecanică: maturi, zgârieturi, lovituri etc. Pentru realizarea acestor deziderate concomitent proiectanții au ales Hi-Macs, materialul compozit de ultimă generație produs de LG Hausys. Acesta, pe lângă proprietățile mai sus menționate se poate îmbina invizibil rezultând elemente monolitice dintr-o bucată,  proprietăți care se fac foarte potrivit pentru fabricația de mobilier comercial.

Galerie foto

S-ar putea sa te intereseze si...