Mobilier pentru food-court și spații publice. Plaza România

„Încă de la început am privit întregul concept Plaza România ca pe o locație facilă pentru shopping, timp liber și birou în același timp. Astfel ia naștere Plaza România Offices – spații de birouri chiar în mall – pe o suprafață de 10.500 de metri pătrați”, a spus pentru Ziarul Financiar Affan Yildirim, general manager al Anchor Grup.

Complexul comercial Plaza România tocmai a încheiat un vast proces de renovare ce a vizat atât zonele de food-court, entertainment, dar și spațiile comune și de acces, zonele de parcare și spațiile de birouri.

Mobilier pentru food-court fabricat de Atvangarde 

Concept de mobilier pentru spații publice minimalist, de mari dimensiuni, urmărindu-se fabricația de piese mari dintr-o bucată, spectaculoase și inedite, având atât un rol funcționalist în partiționarea zonei de food-court, dar în același timp oferă confort și experiență vizuală inteligentă în relația cu consumatorul.

Pentru a face față cu succes cerințelor de uzură specifice unui spațiu de trafic foarte intens s-au utilizat materiale contemporane de foarte bună calitate:

Hi-Macs material solid compozit de ultimă generație și HPL compact pentru blaturi mese food-court și zonele de servire;

HPL color core pe suport din MDF și structură metalică vopsită în câmp electrostatic pentru bar servire și jardiniere ce au rol și de elemente separatoare ce delimitează spațiile în zona de food-court;

– Materiale textile certificate pentru utilizare în spații publice la uzură și ignifuge pentru canapele modulare mobilier mall;

Plintă de inox satinat cvasi-prezentă la toate elementele de mobilier pentru spații publice pentru protecție.

Banchete din stejar masiv și inox ca mobilier spații publice 

Pentru spațiile de circulație comune din mall au fost prevăzute banchete din stejar masiv sub formă de lamele de 100/30 mm ce urmăresc de-a lungul unui cornier de inox curbat forma organică și spectaculoasă a piesei. Fiecare banchetă incorporează câte o jardinieră fabricată din tablă de inox satinat îndoită la abkant. Deși masive, unele dintre ele având peste 4 metri lungime, forma curbată și prezența plantelor pe centrul fiecăreia dintre ele creează o experiență vizuală confortabilă pentru clienții centrului comercial.

Lavoare și blaturi în băi din Hi-Macs pentru Plaza România

Încă o dată, datorită proprietăților care îl fac unic, Hi-Macs material acrilic solid a fost ales pentru fabricația de lavoare și blaturi în băi într-un spațiu public.

Astfel au fost concepute blaturi ale căror cuve sunt sub forma unui plan înclinat, tip constructiv ce permite ascunderea scurgerilor și ventilelor foarte inestetice de altfel.

Datorită proprietății de a se îmbina invizibil, piesele au fost concepute dintr-o bucată, chiar dacă există elemente ale căror lungimi depășesc și 5 metri lungime.

Nu în ultimul rând ar trebui remarcate posibilitățile pe care materialul Hi-Macs le oferă în termeni de igienă. Datorită structurii omogene, non-poroase, faptului că se îmbină dintr-o bucată, fără rosturi, băile sunt foarte ușor de întreținut și curățat, aspect foarte important într-un spațiu public în care se face curățenie de mai multe ori în 24 de ore.

Obiectiv: Plaza România

Design: Anchor Grup

Fabricație: Atvangarde

Vrei și tu un astfel de proiect?

Ații au căutat: HI-MACS, HPL compact, MDF, inox, mobilier spații publice, mobilier food-court, mobilier mall, blaturi HI-MACS, lavoare HI-MACS, băi mall.

Galerie Foto

S-ar putea sa te intereseze si...

Contacteaza-ne