Mobilier mdf vopsit pentru Noriel Fashion

Noriel Fashion-concept de mobilier comercial realizat de Atvangarde Design Team

 

Incepand cu mijlocul anului 2014, odata cu lansarea retelei Noriel BEBE, grupul Noriel intra pe piata articoleleor de imbracaminte si incaltaminte pentru copii –Noriel Fashion-.

Inca de la inceput proprietarrii grupului Noriel au dorit ca zona de Fashion sa fie delimitata in magazinul Bebe atat spatial ca zona distincta, cat si din punct de vedere al conceptului de mobilier.Daca pentru conceptual BEBE s-a optat pentru un mobilier metalic –gondole metalice si panouri expunere din metal-, care sa favorizeve volumul de marfa expus, pentru zona de Fashion s-a dorit un mobilier mdf vopsit, colorat in roz si bleu pentru fetite si respectiv baietei care sa dea un plus de caldura atmosferei.

Pentru a venii in intampinarea cerintelor clientului, Atvangarde Design Team, a propus elementele perimetrale din panouri expunere din mdf vopsit prelucrate CNC,roz si bleu,polite din pal alb melaminat si accesorii metalice pentru mobilier –console pentru polite si agatatori expunere umerase- din otel vopsit electrostatic.

Pentru mobilierul de camp s-a optat pentru insule expunere magazin din otel vopsit electrostatic, cu agatatori metalice orientate perpendicular pe planul insulei pentru a facilita expunerea pe marimi.

Pentru a scoate in evidenta produsele de impuls au fost propuse mese expunere mdf vopsit,prelucrate CNC.

Cash-desk-ul mdf vopsit bleu si blat Hi-Macs Alpine White a fost tratat vizual in aceeasi maniera precum intreaga zona de Fashion.Pe front apare sigla Noriel Bebe din mdf vopsit prelucrat CNC alba,pe fond bleu.

Din motive de rezistenta la uzura dar si vizuale, s-a optat pentru un finisaj mat atat pentru mobilier,-mdf vopsit ultra mat super coat-, cat si pentru elementele de mobilier metalic.

 

 

S-ar putea sa te intereseze si...