Concept nou de mobilier comercial pentru rețeaua Noriel

Cu o reţea de 47 magazine în 27 de orașe și cu o puternică platformă online, Noriel este liderul pieţei de retail de jucării din Romania. Compania a fost fondată în 1995 de familia Constantinescu ca importator și distribuitor de jucării și de jocuri. În 1999 compania a creat „Toys and Games”, propria divizie de producţie de jocuri de carton si puzzle-uri. Noriel și-a continuat dezvoltarea prin intrarea în retail în 2010 cu sprijinul investitorului financiar Balkan Accession Fund, creând o reţea de magazine specializate în vânzarea jocurilor și a jucăriilor. Noriel a devenit curând cel mai important canal de distribuţie din Romania pentru brandurile proprii dar și pentru multe branduri internaţionale. În 2015 vânzările Noriel au crescut cu 26% faţă de anul precedent, ajungând la aproximativ 30 milioane  euro, ne informeaza Antena3.ro.

Mobilier comercial fabricat de Atvangarde.

Specializată în fabricația de mobilier pentru magazine, compania Atvangarde continuă să rămână furnizorul de mobilier de retail  pentru Noriel dupa 47 de magazine deschise în 6 ani. Noul concept de mobilier al rețelei Noriel a venit odată cu preluarea lanțului de magazine de către investitorul polonez Polish Enterprise Fund VII care a dorit implementarea într-un interval de timp foarte scurt a noului concept în magazinele noi dar și in cele existente.

Proiectul considerat ca fiind de o complexitate ridicată a constituit o provocare atât pentru aparatul de proiectare și project management, cât și pentru producție, astfel că în doar două luni de zile Atvangarde a avut capabilitatea de a fabrica și monta mobilier în 4 locații noi din Bacău, Brăila, Constanța și Ploiești.

„Performanţa atinsă de Noriel de-a lungul anilor este impresionantă, iar Enterprise Investors poate continua acest trend ascendent creând, în același timp, noi oportunităţi pentru Noriel în anii care vin”, a spus Jacek Woźniak, Partener la Enterprise Investors, care este responsabil de această investiţie. „Ţelul nostru este să facem din fiecare vizită la Noriel o experienţă memorabilă pentru copii și familiile lor.”

Producerea unui asemenea tip de mobilier presupune deținerea de capabilități tehnologice complete și complexe: tâmplărie, prelucrare CNC, vopsitorie de MDF, fabricație de confecții metalice specifice și vopsitorie electrostatică și, nu în ultimul rand, fabricație de materiale acrilice compozite HI-MACS.

Design: Matius Studio/Atvangarde

Fabricator: Atvangarde

Photo: Atvangarde

Location: Brăila Promenada Mall; 16 aprilie 2016

Vrei și tu un astfel de proiect?

Ații au căutat: mobilier recepție magazin, mobilier cash desk, mobilier de câmp, mobilier comercial, mobilier pentru magazine, mobilier de perete magazin, mobilier retail, mobilier mdf vopsit, mobilier comercial metalic

Galerie Foto

S-ar putea sa te intereseze si...

Contacteaza-ne