F64

Cei 10 ani de existenta ai celui mai mare retailer de articole foto-video din Romania – F64, au fost celebrati prin deschiderea unui nou magazin. Acest nou spatiu ce se intinde pe o suprafata de 1300mp reprezinta cel mai mare magazin de acest profil din sud-estul Europei. Proiectul de amenajare a fost realizat de catre arhitectul Matius Ichim, iar piesele de mobilier au fost realizate din cele mai performante materiale.

Amenajarea cuprinde corpuri de mobilier perimetral, corpuri de camp, un cash-desk si un delivery-desk, precum si un perete curb pozitionat in zona intrarii, iluminat din spate, in care se regasesc siglele diferitilor producatori de echipamente foto-video.

Piesele de mobilier perimetral, cu rol de expunere, au fost realizate din pal si au fost prevazute cu inchideri de sticla pentru o vizualizare si un acces usor la produse. De asemenea, in interiorul corpurilor si la partea superioara au fost integrate casete luminoase pentru o mai buna punere in valoare a produselor.

Mobilierul de camp, cuprins din cele 18 puncte de lucru, a fost realizat din pal, mdf vopsit alb, iar cele 2 ornamente aplicate au fost obtinute din HI-MACS Orange si decupate cu tehnologie CNC.

Alte doua piese de mobilier realizate din HI-MACS sunt reprezentate de corpurile cash-desk si delivery-desk pozitionate in cadrul magazinului simetric unul fata de celalalt.

Vrei și tu un astfel de proiect?

Galerie Foto

S-ar putea sa te intereseze si...

Contacteaza-ne