PLAFAR

Noul sediu Plafar: o amenajare de efect in tonuri cromatice calde. Desi functiunea de spatiu destinat vanzarii produselor farmaceutice impune cateva cerinte stricte in designul elementelor de mobilier, prin materialele utilizate si gama cromatica adoptata spatiul devine calm si primitor, creand cadrul propice prezentarii diverselor produse medicale.

Mobilierul a fost realizat din pal intr-un finisaj ce imita lemnul natur, evidentiat de mici accente de culoare prin tratarea diferita a fronturilor de usi dispuse la partea inferioara a corpurilor de mobilier. Mobilierul de camp, desi cu un design uzual in astfel de spatii, aduce un plus de eleganta prin inlocuirea politelor din pal cu polite de sticla securizata prinse prin sine slat, cu profile metalice de sustinere.

Mobilierul perimetral este reprezentat printr-o alternanta de corpuri cu polite realizate din pal melaminat si panouri cu sine metalice – slat wall – in care produsele sunt prezentate intr-o maniera omogena insa aerata si ordonata.

Si in acest caz mobilierul realizat, precum si materialele utilizate ajuta la conturarea spatiului si la punerea in evidenta a produselor prezentate.

Vrei și tu un astfel de proiect?

Galerie Foto

S-ar putea sa te intereseze si...

Contacteaza-ne