Mobilier benzinarie SOCAR

Piata distribuitorilor de combustibil este una foarte competitiva. Pe fondul acestei competitivitati, benzinariile au inceput sa se diferentieze nu doar prin calitatea serviciilor de distriburie a combustibilului, ci si prin serviciile adiacente oferite. Astfel, o statie de carburanti nu mai este doar locul de unde se alimenteaza combustibilul, ci devine un cumul de spatii ce satisface necesitati dintre cele mai diverse, indeplinind rolul de magazin, cafenea sau fast-food. De aceea, trebuie ales un mobilier benzinarie care sa vina in intampinarea tuturor acestor cerinte.

Un aspect important in alegerea mobilierului potrivit pentru amenajarea unei benzinarii este cel al calitatii materialelor folosite. Astfel, pentru amenajarea acestui lant de benzinarii, era necesar un material rezistent, igienic si foarte usor de curatat, deoarece mobilierul urma sa fie supus unui trafic intens.

Piatra acrilica naturala HI-MACS este un material compozit care prezinta o serie de proprietati ce il fac ideal pentru astfel de amenajari, atat prin posibilitatile nelimitate pe care le ofera in materie de design, cat si prin nivelul ridicat de functionalitate pe care il ofera mobilierului.

In amenajarea acestui lant de benzinarii s-a optat pentru utilizarea pietrei naturale acrilice HI-MACS in nuanta Alpine White pentru realizarea carcaselor exterioare ale celor doua receptii si a barului. Structura omogena si neporoasa a materialului au creat o suprafata extrem de igienica ce indeplineste chiar si cele mai exigente standarde. Mai mult decat atat, rezistenta ridicata la actiunea factorilor mecanici il fac materialul perfect pentru amenajarea unui astfel de spatiu ce vine zilnic in contact cu sute de oameni.

In ceea ce priveste designul, proprietatea HI-MACS-ului de a se termoforma alaturi de lipsa rosturilor de imbinare au facut posibila crearea unor receptii curbate cu colturi rotunjite care urmeaza linia peretelui, iar barul pastreaza acelasi design.

Materiale de ultima generatie au fost folosite si in bai unde blatul si lavoarele au fost realizate tot din material compozit HI-MACS Alpine White datorita proprietatilor sale igienice: suprafata omogena si imbinarile invizibile nu permit infiltrarea mizeriei sau a bacteriilor si il fac foarte usor de curatat.

Spatiul este completat cu mobilier de expunere realizat din MDF vopsit alb cu finisaj mat. Volumetriile realizate din MDF pastreaza aceeasi linie pe care o au receptiile si barul.

Galerie foto

S-ar putea sa te intereseze si...