Despre noi

Mobilier comercial Atvangarde! De ce aleg clientii sa lucreze cu noi?

Experienta

Cu o vasta experienta in fabricarea de mobilier pentru magazine, Atvangarde intelege cerintele functionale, estetice, de imagine dar si de cost specifice fiecarei marci. Pe parcursul a 10 ani, Atvangarde a fabricat mobilier comercial pentru toate categoriile de retail prezente in marile galerii comerciale si mall-uri: magazine de imbracaminte, magazine incaltaminte, magazine articole copii si jucarii, baruri, cluburi de noapte, restaurante, benzinarii,  farmacii, clinici medicale, insule pentru bijuterii, parfumerii etc. Referintele spun totul despre noi: Noriel, Farmaciile Dona, Plafar, Centrofarm, benzinariile Socar, Otter, Winston, Aldo, Mega Mall, Millennium, Art&Craft, Bigotti, F64, Autograf, Debenhams, Cavaliere, Quattro Stagioni, Costa Café, Ziggo&Damat ca sa-i enumeram doar pe cei mai cunoscuti.

Dotarea Tehnica

Atvangarde detine tehnologii de fabricatie de ultima generatie, necesare realizarii oricarui tip de mobilier pentru amenajari magazine. Au fost complet asimilate in procesul de productie tehnologii pentru prelucrarea materialelor compozite acrilice compozite (Hi-Macs, Corian, Staron, Hanex, Kerrock, Krion, Rau Visio), mdf vopsit,  furnire, lemn masiv, pal melaminat, HPL, accesorii inoxaccesorii magazine metal vopsit in camp electrostatic, sticla vopsita, materiale specific industriei publicitatii ca plexiglas, stiplex, forex, komacell, sisteme de iluminat LED, backlit, casete luminoase, sigle etc.

Tehnologii Disponibile

Prelucare CNC – Atvangarde detine doua routere CNC in 3 si in respectiv 4 axe, acest lucru facand posibila realizarea de repere complexe si totodata productivitate mare.

Termoformare si indoire la rece -presa de termoformat cu membrana sub vid- indispensabila pentru realizarea elementelor curbe pentru materile compozite acrilice,  fronturi curbe mdf, receptii etc.

Utilaje pentru tamplarie de ultima generatie-Atvangarde a investit in ultimii ani in reinnoirea completa a tehnologiei necesare fabricatiei de mobilier: circular debitare, masina cant abs, freze de banc, masina multipla de gaurit etc.

Vopsitorie MDF – detinem doua cabine de vopsit mdf importate din Italia si intreaga tehnologie de pregatire a mdf-ului- mese aspirante, masini de slefuit suprafete si canturi etc.

Confectii metalice si sudura – putem realiza toate tipurile de mobilier comercial metalic din categorie gondole, insule, standere, panouri expunere metalice tabla vopsita electrostatic etc precum si accesorii metalice cum ar fi console, agatatori, polite, suport polita, accesorii slatwall, rafturi si polite metalice etc

Proiectare Magazine 3D si Project Management

Pentru orice tip de mobilier spatii comerciale avem o echipa de Project manageri profesionisti -arhitecti si designeri-, buni coordonatori in planificarea si conducerea proiectelor complexe pentru branduri nationale si internationale. Indiferent daca este vorba despre mobilier magazinmobilier farmacie, mobilier benzinariemobilier hotelier, mobilier club, mobilier cafenea sau mobilier bar, arhitectii nostri vor lucra impreuna cu dumneavostra pentru a gasi o solutie functionala. Astfel, se va crea o experienta unica a brandului care surprinde audienta, functionalitate in exploatare, simplificare a productiei si montajului urmarindu-se reducerea costurilor si timpilor totali astfel incat lucrarea sa se predea de calitate si la termen. Project managerii nostri vor urmari cu atentie fiecare detaliu al lucrarii, ocupandu-se de proiectare 3D magazin, alegerea materialelor, estimarea si eficientizarea costurilor si programarea in timp.

Expertiza Tehnica si Eficienta a Costurilor

Pe toata perioada desfasurarii proiectului echipa tehnica va fi in legatura cu dumneavoastra si va cauta cai de imbunatatire si simplificare a proiectului, scurtarea timpilor de productie si instalare a mobilierului pentru magazine. Toate aceste actiuni isi propun reducerea costurilor si optimizarea bugetelor dumneavoastra

Productia

Dupa 10 ani de experienta in domeniul mobilierului pentru magazine nimic nu este lasat la voia intamplarii. Echipa tehnica este riguros pregatita, luand parte constant la activitati de perfectionare realizate de colaboratorii si furnizorii nostrii internationali. Organizarea pe echipe de lucru conduse de project manageri s-a dovegit in timp cea mai eficienta varianta de proiectare, lansare si urmarile in productie, montaj si cost control.

Instalarea si Montajul

Pentru ca intelegem cat de important este un termen de predare al unui magazin, intregul proces de proiectare si fabricatie urmareste simplificarea constructiva a mobilierului astfel incat timpi de montaj sa fie cat mai scurti.Solutiile tehnice asimilate in ani de experienta precum si organizarea echipelor de montaj fac ca, operatiunile de montaj sa se desfasoare fluent fara a fi periclitat termenul de predare.

Garantie si Servicii Post Garantie

Atvangarde ofera garantie pentru materialele si lucrarile executate intre 2 si 10 ani, in functie de material si cerintele specifice ale fiecarui proiect. Dincolo de termenul de garantie se ofera asitenta tehnica, reparatii si inlocuiri ale elementelor deteriorate, uzate, invechite. Proiectele si specificatiile tehnologice sunt pastrate pentru a asigura continuitate si trasabilitatea in timp pentru fiecare categorie de client.

Clientii aleg sa lucreze cu noi pentru ca oferim solutii la cheie pentru mobilierul comercial cu respectarea ferma a termenelor de predare si la cel mai competitiv raport calitate-pret din piata.

Contacteaza-ne