Concept spectaculos din Avonite de mobilier pentru food court. Colosseum Mall.

Concept ce apartine arhitectei Mara Vasilache de la BCI Studio London, mobilierul propus pentru amenajarea food courtului si galeriei la Colosseum Mall uimeste prin designul neconventional dar si prin utilizarea celor mai performante materiale contemporane, potrivite pentru exploatare in conditii de trafic intens specific unei galerii comerciale dar care sa ofere si conditii facile de intretinere si exploatare. Pentru atingerea concomitenta a acestor deziderate, staff-ul ethnic a ales un material compozit acrilic, produs in SUA, AVONITE culoare Snow Fall.

Astfel, in mobilierul pentru food court au fost integrate baruri de servire albe Snow Fall, de forme curbe, de lungimi mari (6-9 ml) fabricate dintr-o singura bucata, sustinute de mobilier metalic, finisaj alama vopsite cu pulberi in camp electrostatic.

Banchetele din zonele de servire a mesei urmaresc aceeasi geometrie curba, cu arce de cerc lungi ce marcheaza si delimiteaza arealul food courtului.Desii modulare, acestea sunt asezate pe o volumetrie curba fabricata tot din Avonite ce are rol atat de separator cat si de jardiniera.

Avonite este o compozitie fina de minerale, pigmenti naturali si acril, care se combina rezultand proprietati care il fac unic:suprafete netede si neporoase foarte potrivite pentru utilizare in domeniul horeca, se imbina invizibil putand crea obiecte oricat de mari si este termoformabil atat 2D cat si 3D.

Cele doua proprietati mentionate mai sus sunt prezente in toate elementele de mobilier pentru food court prezente in Colosseum Mall, dar cele mai spectaculoase sunt elementele de mobilier lounge, de forma unor jumatati de ou care integreaza cel mai bine atat proprietatile materialului de a se imbina invizibil inclusiv fiind termoformat 3D, cat si capabilitatile fabricatorului de know-how, engineering, prelucrare CNC si executie.

Obiectiv: Colosseum Mall, aprilie 2022

Design: Arhitect Mara Vasilache, BCI Studio London,

Fabricatie si engineering: Atvangarde

Foto: Atvangarde

Materiale utilizate: Avonite Snow Fall, structuri metalice vopsite cu pulberi in camp electrostatic, piele ecologica, sisteme de iluminat led

Vrei și tu un astfel de proiect?

Ații au căutat: mobilier restaurant, mobilier pentru mall, mobilier galerie comerciala, mobilier fast food, mobilier bar, blat bar din compozit, debarasator food court, colectare selective, blat din compozit, material termoforrmabil, Avonite

Galerie Foto

S-ar putea sa te intereseze si...

Contacteaza-ne