Mobilier bar

Interioare sau exterioare, barurile intotdeauna reprezinta o sursa de distractie si de relaxare. Amenajarea barului trebuie sa creeze o ambianta unica imediat recunoscuta de noii clienti si de cei ai casei, respectand in acelasi timp toate necesitatile functionale si de ergonomie ale unui astfel de spatiu.
Atvangarde ofera solutii personalizate de mobilier pentru baruri care sa evidentieze personalitatea marcii si sa determine clientii sa devina fideli. Indiferent de stilul dorit (retro, minimalist, clasic, vintage, etc), mobila va fi adaptata configuratiei specifice a spatiului. Principalele aplicatii pe care le executam sunt:
– Bar, retrobar (blat bar, fronturi, caroserie)
– Capitonaj stalpi (mdf vopsit, mdf furniruit, mineral acrilic HI-MACS®)
– Placare de pereti
– Mobilier baie (blat baie, chiuvete, corpuri, usi mdf furniruit)
– Obiecte decorative de iluminat.
Experienta si dorinta de perfectionare continua ne-au permis sa asimilam tehnologii de ultima generatie pentru prelucrarea materialelor clasice precum lemn masiv, pal melaminat, inox, metal vopsit in camp electrostatic, HPL, dar si a materialelor moderne precum mineral acrilic HI-MACS®, mdf furniruit cu esente autohtone sau exotice, mdf vopsit mat, semilucios, lucios sau cu efecte speciale (cracare, stardust, filamentoso, foita de argint, antichizat, metalizat). Posibilitatile practic nelimitate in design pot conduce la amenajari exceptionale datorita formelor curbe ale mdf-ului prelucrat la raze stranse, termoformarii tridimensionale a pietrei acrilice naturale, prelucrarii cu tehnologie CNC si a efectelor de translucenta obtinute prin iluminarea cu LED RGB.
Pe langa aspectele estetice si functionale, mobilierul barurilor trebuie sa fie longeviv, rezistent la uzura si usor de curatat, iar Atvangarde ofera toate acestea la cel mai competitiv raport calitate-pret din piata.

Contacteaza-ne