Mobilier cafenea

Indiferent daca sunt clasice, moderne sau high-tech, cafenele sunt locurile de intalnire ale oamenilor cu prietenii sau cu partenerii de afaceri, astfel ca trebuie sa creeze toate premisele unei comunicari eficiente. Intrucat confortul, caldura si atmosfera transmisa sunt factori care influenteaza succesul afacerii, amenajarea spatiului are o importanta cruciala.

Atvangarde ofera solutii personalizate pentru mobilierul de cafenea, adaptate imaginii de marca, cerintelor beneficiarului si configuratiei specifice a spatiului. Principalele aplicatii pe care le executam sunt:
– Barul interior sau exterior
– Placari de stalpi si pereti
– Mobilier de baie
– Mese
Jocurile de forme, finisaje si lumini definesc caracteristicile spatiului in termeni de design, iar diversitatea materialelor pe care le folosim si tehnologiile de fabricatie de ultima generatie va pun la dispozitie o gama practic nelimitata de optiuni: lemn masiv, pal melaminat, hpl, inox, metal vopsit in camp electrostatic, mdf vopsit in orice cod de culoare RAL sau NCS, sticla vopsita cu pigment mat sau opac, mdf furniruit cu esente autohtone sau exotice, material compozit HI-MACS® in peste 70 de culori si texturi. Mai mult, amenajarile de spatii comerciale cu design modern se pot obtine prin curbarea mdf-ului la raze stranse, termoformarea tridimensionala, imbinarile invizibile si efectele de translucenta ale mineralelor acrilice, dar si a elementelor prelucrate CNC cu diferite patternuri.
Mobilierul de cafenea este supus utilizarii intensive, iar materialele pe care noi le folosim sunt de cea mai inalta calitate: longevive, rezistente la uzura si usor de curatat. Alegand sa lucrati cu noi veti beneficia de o amenajare spectaculoasa cu functionalitate ridicata la cel mai competitiv raport calitate- pret din piata!

Contacteaza-ne