Mobilier pentru centre comerciale. Ploiesti Shopping City.

Ploiești Shopping City investește peste 1 milion de euro în modernizarea food court-ului, astfel că în spațiul de peste 2.000 de metri pătrați se vor deschide cinci noi branduri, printre care și primul restaurant de sushi din Ploiești, precum și primul Calif din oraș. Numărul total de chiriași al food court-ului va ajunge la 15, scrie News.ro. ”Investiția de peste 1 milion de euro vine ca un pas firesc în evoluția Ploiești Shopping City, din dorința de a adapta centrul comercial la nevoile curente ale consumatorilor, precum și a noilor trenduri din retail”, arată un comunicat al companiei. „Ploiești Shopping City este un centru comercial matur, orientat către comunitate și așteptările acesteia. Modernizarea și completarea zonei de food considerăm că sunt schimbări necesare și care vor consolida poziția dominantă a centrului comercial”, spune Irina Roșioru, manager Ploiești Shopping City.

In proiectul de  mobilier pentru centre comerciale propus de Atvangarde Design Team pentru Ploiesti Shopping City, materialele moderne cum ar fi compozitul acrilic AVONITE sau HPL-ul compact ARPA se combina cu materialele traditionale-paci de stejar masiv- pentru a raspunde cerintelor de uzura specifice unui spatiu public, functionalitate si design.Aceste materiale au fost utilizate pe scara larga in fabricatia elementelor de mobilier pentru food-court sau mobilier pentru galerie comerciala:blaturi de servire din compozit acrilic, blaturi de mese din hpl compact, canapele modulare pentru restaurant  de forma curba din piele ecologica in compozitie cu jadiniere cu rol de separatie fabricate din HPL si riflaje din stejar masiv, mobilier de debarasare pentru tavi sau cosuri de gunoi cu colectare selectiva.

Galerie foto

Alții au căutat: blat din compozit, blat Corian, blat bar, mese restaurant, mese food-court, mobilier retaurant, mobilier fast-food, mobilier food-court, canapele restaurant, canepele modulare restaurant, jardiniere de interior, mobilier comercial.

S-ar putea sa te intereseze si...