Mobilier pentru parfumerie la superlativ de la Atvangarde. Beautik Haute Parfumerie

Beautik Haute Parfumerie a deschis noul Concept Store din Mario Plaza Dorobanți, un concept exclusivist cu o atmosferă unică, dedicat parfumurilor de lux. Îmbinarea de texturi, culori și senzații creează o atmosferă unică, rafinată, care se distinge prin originalitate și imaginație, ne informează Glamour.ro.

„Beautik Haute Parfumerie abordează conceptul parfumeriei de nișă, oferind cele mai rare case de parfumuri și cele mai sofisticate arome din toate timpurile. Magazinul este dedicat atât parfumurilor cu o bogată istorie, dar și brandurilor nonconformiste, foarte actuale”, a declarat Andreea Gheorghiu, Director General al Green Net. „Majoritatea brandurilor sunt branduri rare aduse în exclusivitate pe piața locală. Raritatea lor este dată de unicitatea și de pasiunea cu care au fost create, ele nebeneficiind de publicitate”, a mai spus Andreea Gheorghiu.

Design sofisticat și materiale prețioase pentru mobilier parfumerie

Obiectele de mobilier sofisticate cu design avangardist trezesc o experiență senzorială complexă ce stimulează atât simțul vizual, cât și pe cele olfactive și tactile. Astfel fuziunea aparte dintre conceptul unic de parfumerie și elementele prețioase de mobilier ce definesc designul interior conturează un spațiu aristocrat prin care clientul este introdus subtil în universul misterios al parfumeriei rare, de lux.

Elementele prețioase de mobilier din alamă, mdf vopsit foiță de aur și oglinda antichizată din care sunt fabricate elementele de mobilier perimetral transpun vizitatorul într-o atmosferă exclusivistă. Accentul este pus pe punerea în valoare a produsului, de altfel puternic iluminat din spate prin panouri led, însă expunerea este rafinată, un întreg univers fiind dezvăluit de parfumuri cu o istorie vastă sau, dimpotrivă, contemporană.

Piesa de rezistență a întregului spațiu este reprezentată de mobilierul pentru casierie, inspirat din silueta unei sticle de parfum, pentru fabricația căruia nu s-a făcut vreo excepție la materiale și s-au utilizat cele mai prețioase dintre acestea: tabla de alamă autentică, oglinda antichizată și un blat din Hi-Macs a cărui translucență spectrală pune în valoare lumina candelabrului din cristale autentice ce levitează deasupra mobilierului cash desk.

Pentru a sublinia arta parfumeriei tradiționale au fost utilizate elemente ce ne duc cu gândul la misticism și lux oriental. Astfel plafonul magazinului a fost vopsit în negru sub care, pentru a susține corpurile de iluminat, a fost creată o structură de oțel vopsită în câmp electrostatic foiță de aur, iar pe peretele de fundal s-a aplicat o cărămidă azurie în care sunt alternate elemente de mobilier pentru expunerea de parfumuri, fabricate de asemenea din alamă, oglindă antichizată și mdf vopsit negru mat.

Nu în ultimul rând ar trebui menționate elementele de fațadă, vitrina și semnalistica de identitate. Noua locație Beautik din Dorobanți 172 iese în evidență în mod subtil printr-o fațadă ce include fundaluri negre din tablă vopsită în câmp electrostatic peste care sigla Beautik Haute Parfumerie fabricată din Hi-Macs Alpine White și placată cu tablă de alamă o fac vizibilă și o identifică pentru trecător.

În vitrină regăsim un trafor din tablă perforată, vopsită în câmp electrostatic foiță de aur ce permite o vedere posibilă asupra interiorului magazinului, dar care incită cumpărătorul să intre în lumea subtilă și mistică a parfumurilor rare. Imaginea fațadei este însă prietenoasă, deasupra intrării fiind montat o pergolă textilă, curbă, ce ne duce cu gândul la magazinele de artizanat de pe ChampsÉlysées.

Galerie foto

Alții au căutat: mobilier pentru parfumerie; mobilier din alamă; mobilier parfumerie; mdf vopsit foiță de aur; oglindă antichizată; mobilier perimetral; panouri led; mobilier pentru casierie; tablă de alamă; blat din Hi-Macs; mobilier cash desk; structură de oțel vopsită în câmp electrostatic; alamă; mdf vopsit negru mat; tablă vopsită în câmp electrostatic; Hi-Macs Alpine White.

S-ar putea sa te intereseze si...