Mobilier receptie

Indiferent ca este vorba despre birouri, hoteluri, showroomuri, cabinete medicale, spitale sau cladiri publice, zona de receptie are un impact puternic asupra vizitatorilor, reprezentand cartea de vizita a oricarei organizatii. Astfel, amenajarea spatiilor de primire a clientilor constituie o adevarata provocare, latura estetica trebuind sa se intrepatrunda perfect cu cea functionala.
Atvangarde realizeaza mobilier pentru receptie la comanda adaptat specificului activitatii si configuratiei spatiului. Acumuland o vasta experienta in fabricarea acestui tip de mobilier, acordam o atentie sporita fiecarui detaliu.
Deskul de receptie trebuie sa aiba o functionalitate ridicata pentru un mediu de lucru optimizat, cu spatii de depozitare ascunse si cu acces rapid la diferite accesorii necesare. De asemenea, finisajele multiple pe care le punem la dispozitie permit obiectului sa preia din proprietatile spatiului in care este plasat pentru o amenajare uniforma. Si fiindca este supus la utilizare intensiva, blatul de receptie se realizeaza din materiale care au rezistenta sporita la uzura si sunt usor intretinut.
Mai mult decat atat, deskul de receptie poate fi parte a unei amenajari complexe, careia ii putem integra obiecte decorative de iluminat, placari de pereti si carosari de stalpi.
Dezvoltarea continua a activitatii si tehnologiile de ultima generatie pe care le-am asimilat ne permit sa creem mobilier de receptie spectaculos. Termoformarea tridimensionala a mineralului acrilic HI-MACS®, efectele de translucenta obtinute prin iluminarea cu LED, curbarea mdf-ului vopsit la raze stranse si elementele prelucrate CNC garanteaza un design inovator cu jocuri ingenioase de forme, finisaje, culori si lumini.

Contacteaza-ne