Mobilier tip insula comerciala din mdf vopsit si Himacs. Reteaua Star Donuts.

Reteaua Star Donuts isi face lansarea pe piata cu un concept de insula comerciala, prima locatie aleasa fiind complexul Auchan Drumul Taberei.

Avand experienta anterioara de la reteaua Covrigelul, propietarul Star Donuts a ales ca furnizor compania Atvangarde, companie ce a furnizat atat conceptul de design, partea de engineering si project management cat si fabricatia respectiv montajul mobilierului in locatii.

Concept sofisticat de mobilier de tip insula comerciala pentru a carui realizare s-au utilizat diferite tehnologii de fabricatie si materiale moderne: riflaje din mdf vopsit, blat din Himacs, prelucrari cnc, vopsitorie cu lichid etc.

Pentru a atrage atentia clientilor, insula fabricata din mdf vopsit si din Himacs iese in evidenta prin culorile sale vibrante, riflajele din mdf vopsit albastru indigo. Datorita propietatilor materialului compozit acrilic Himacs – rezistenta sportita la utilizare intensa, imbinari invizibile rezultand elemente dintr-o bucata, neporos si omogen ceea ce il face usor de intretinut si curatat, s-a optat pentru fabricatia blatului tejghelei acest material in nuanta Alpine White, imbinata in acelasi plan cu nuanta Festival Pink, sugerand o glazura ce se scurge dintr-o gogoasa.

Design: Atvangarde Design Team
Fabricatie si Engineering: Atvangarde
Foto: Atvangarde
Obiectiv: Auchan Drumul Taberei- Decembrie 2022.

Vrei și tu un astfel de proiect?

Ații au căutat: mobilier comercial, blat curb, blat din compozit, mobilier din Himacs

Galerie Foto

S-ar putea sa te intereseze si...

Contacteaza-ne