Rafturi magazin

Fiecare spatiu comercial, indiferent de specificul activitatii, are nevoie de sisteme de expunere care sa asigure vizibilitatea maxima a produselor, iar rafturile pentru magazine sunt cele mai utilizate suporturi. Spre deosebire de variantele modulare cu dimensiuni si finisaje predefinite, Atvangarde realizeaza rafturi comerciale la comanda, adaptate in functie de natura produsului vandut, de imaginea marcii si de configuratia specifica a spatiului.
Mai mult, dezvoltarea continua a activitatii prin asimilarea materialelor si tehnologiilor de ultima generatie si prin perfectionarea constanta a resursei umane au transformat compania intr-o facilitate de productie sofisticata. Astfel, punem la dispozitia clientilor o gama practic nelimitata de optiuni prin structura sortimentala complexa a materialelor: lemn masiv, pal melaminat, HPL, inox, metal vopsit in camp electrostatic, sticla vopsita, mdf vopsit pe drept sau pe curb in orice cod de culoare RAL sau NCS, mdf furniruit cu esente naturale sau exotice si baituit, mineral acrilic HI-MACS® termoformat, elemente prelucrate CNC.
Diversitatea formelor, culorilor si finisajelor asigura un design modern care imbunatateste relatia dintre produs si spatiu. Spre exemplu, rafturile de magazin curbate cresc vizibilitatea produselor, marind in acelasi timp suprafata de depozitare.
Dispunerea politelor in interiorul magazinelor se poate realiza si cu panouri Slatwall, care optimizeaza folosirea spatiului si sunt adaptabile pentru orice tip de aplicatie. Personalizarea acestora permite in primul rand reglarea distantelor dintre polite in functie de dimensiunile produselor expuse, alegerea profilelor si suportilor doriti, dar si a materialelor corespunzatoare.
Alegand sa lucrati cu noi veti beneficia de un mobilier de cea mai inalta calitate care va pune in valoare si va evidentiaza produsele.

Contacteaza-ne