Tejghea magazin

Indiferent ca este vorba despre un bar, un supermarket sau un magazin, locul in care clientii pot plati pentru produsele sau serviciile dorite este reprezentat de tejghea. Pe langa scopul sau principal, aceasta poate avea mai multe functiuni: depozitare, receptie, info point, zona de prezentare a produselor, etc.
Intelegand necesitatile estetice si functionale ale fiecarui client, oferim solutii personalizate pentru tejghelele de magazin adaptate domeniului de activitate si configuratiei specifice a spatiului. Si pentru ca stim ca baza unui design optim este data de know-how, de tehnologia de ultima generatie si de prelucrarea unei varietati de materiale, realizam cash deskurile prin imbinarea materiilor prime clasice (precum pal melaminat, lemn masiv, metal vopsit in camp electrostatic, inox, HPL, plexiglas) cu cele mai moderne si futuriste materiale (precum mdf-vopsit in peste 3200 de nuante, mdf furniruit, sticla vopsita, mineral acrilic HI-MACS®).
Pentru un design progresist cu impact vizual puternic si ergonomie fara compromis se realizeaza jocuri ingenioase de forme, culori si lumini prin curbarea mdf-ului la raze stranse, termoformarea tridimensionala, imbinarile invizibilie si efectele de translucenta ale materialului compozit HI-MACS®, dar si prin prelucrarea CNC a elementelor de mobilier.
De la cele mai simple tejghele care imbraca forma unui blat, pana la cele mai complexe de tip stand, longevitatea si functionalitatea sunt esentiale. Spre exemplu, inserarea unor polite pentru gentile clientilor, crearea unui traseu de lucru optim pentru personal si crearea unor spatii de depozitare ascunse sunt elemente pe care le vom lua in considerare. Calitatea ridicata a materialelor folosite garanteaza un mobilier durabil, usor de de curatat si de intretinut, si nu in ultimul rand rezistent la trafic intens.

Contacteaza-ne