Via Scarpe – la pas pe strada eleganței absolute! Mobilier din mdf vopsit pentru magazine de lux

„În alchimia subtilă a reușitei unei amenajări, elementele care compun imaginea de ansamblu se substituie unui limbaj ce conferă personalitate și individualitate. Cromatica, geometria, decorul respiră, în cazul stilului abordat în designul care amprentează atmosfera Via Scarpe, o spațialitate caracteristică unei galerii de artă.

Albul titan absoarbe și emană în egală măsură o lumină aparte, aducând în prim plan fiecare obiect sau, în acest caz, încălțăminte. Latura psihologică a abordării conduce gradual către o alegere inteligentă, făcută cu plăcere și implicit o identificare cu produsul în sine” spune arhitect Dorin Butaru de la Intraurban Studio, creatorul conceptului Via Scarpe.

Ținând pe post de clienți segmentul de lux, arhitectul și-a dorit nu numai un mobilier comercial de foarte bună calitate și rezistent la uzura specifică traficului din magazine, dar și cu detalii de fabricație foarte bine executate. Astfel a ales materiale moderne dar și luxoase în același timp: mobilier din mdf vopsit, elemente de mobilier metalic din țeavă de aluminiu trasă, fără rază, vopsită în câmp electrostatic și, pentru blatul de lucru al cash-deskului HI-MACS, material acrIlic compozit de ultimă generație.

„Confortul vizual este maximizat și de tonurilor metalizate, asemeni unei rame discrete în care se așază un tablou valoros. Practic, juxtapunerea aparent neutră de lumină și non culoare este menită să conducă spre simplitate și lejeritate în eleganță, iar detaliile sunt sonore tocmai prin calitatea execuției. Florile pentru care s-a optat în decor, conectează transparența liniei de demarcație dintre interior și exterior la numitorul comun al întregului.

Pășești cu plăcere pe Via Scarpe, în ritm de design cu ștaif!” încheie Dorin Butaru.

Galerie foto

Alții au căutat: blat din compozit, blat Corian, blat bar, mese restaurant, mese food-court, mobilier retaurant, mobilier fast-food, mobilier food-court, canapele restaurant, canepele modulare restaurant, jardiniere de interior, mobilier comercial.

S-ar putea sa te intereseze si...