Vitrine magazin

Amenajarea unui spatiu comercial este un demers complex, in cadrul caruia alegerea sistemelor de expunere a produselor este o decizie cu rol decisiv in bunul mers al afacerii. Si pentru ca se afla intr-o interdependenta stransa cu volumul si structura asortimentului de marfuri, anumite produse au o vizibilitate mai mare daca sunt expuse cu ajutorul mobilierului de sticla (spre exemplu, bijuterii, ceasuri, stilouri, electronice, etc)
Atvangarde realizeaza vitrine pentru magazin la comanda, adaptate naturii produselor comercializate si configuratiei specifice a spatiului. In functie de designul dorit si de dimensiunile obiectelor expuse, puteti opta pentru vitrine de sticla ce au diferite forme: vitrine turn, tejghea, tip piedestal, stand sau insula; incadrate in perete, suspendate sau rotative.
In plus, diversitatea materialelor pe care le utilizam si dotarea tehnica de ultima generatie ne permite sa realizam vitrine pentru magazin unicate, integrate intr-o amenajare uniforma. Astfel, sticla poate fi clara sau ultraclara, securizata, vopsita in orice cod de culoare RAL/NCS cu pigment mat sau opac, cu si fara cadru metalic sau canturi finisate, cu rama din aluminiu, inox sau mdf vopsit.
Echipa noastra de arhitecti va lucra impreuna cu dumneavoastra pentru a gasi solutia optima din punct de vedere al iluminarii, al designului si al functionalitatii.

Contacteaza-ne