Mobilier hotelier

Mobila la comanda pentru camere de hotel. Mobila la comanda pentru hoteluri si pensiuni. Mobilier hotelier la comanda. Mobilier receptie hotel.

Industria hoteliera s-a transformat intr-un mediu extrem de competitiv, in care succesul este determinat de imbinarea armonioasa a serviciilor, designului si identitatii. Stilul unic si atmosfera creata au devenit principalele elemente de diferentiere, astfel ca este nevoie de amenajari cu eleganta discreta care sa desavarseasca spatiul.

Atvangarde ofera solutii complete de design personalizat pentru mobilierul hotelier care sa aduca un plus de valoare afacerii dumneavoastra. Versatili atat in amenajari clasice, cat si amenajari ultramoderne, lucram cu o gama variata de materiale pentru a satisface cele mai exigente cerinte. Folosim materiale traditionale precum pal melaminat, lemnul masiv, inox, HPL, metal vopsit in camp electrostatic, dar si materiale si tehnologii de ultima generatie precum minerale acrilice termoformate, mdf vopsit curbat, mdf furniruit cu esente autohtone sau exotice, elemente prelucrate CNC si efecte de translucenta.

Putem realiza piese de mobilier personalizat care se preteaza oricarui tip de spatiu sau functiune ce se regaseste in cadrul programului hotelier. Exemple reprezentative in acest sens pot fi:

– Lobby-ul cu deskul de receptie, loungeul si standul concierge
– Cafenelele, barurile si restaurantele
– Camerele individualizate
– Spatiile comerciale
– Baile

Mai mult decat atat, toate aceste tipuri de mobilier pot fi parte a unor amenajari complexe, carora le putem integra obiecte decorative de iluminat, placari de pereti si chiar fatade ventilate din piatra acrilica naturala HI-MACS®.
Calitatea materialelor folosite si experienta noastra in fabricarea de mobilier hotelier garanteaza un design spectaculos, care in acelasi timp indeplineste toate cerintele de functionalitate, ergonomie si de rezistenta la folosinta indelungata.