Mobilier slatwall

Panourile slatwall (cunoscute si sub numele panouri cu sine aluminiu) sunt folosite in industria de retail de foarte multi ani.In mod obisnuit fabricate din pal melaminat sau mdf vopsit au fost concepute pentru a permite expunerea unei varietati mari de produse prin utilizarea de accesorii specifice:agatatori si carlige slatwall, console slatwall si polite inclinate slatwall, rafturi slatwall.

Popularitatea de care se bucura sistemul se datoreaza functionalitatii si capacitatii mari de adaptare la aproape orice tip de amenajare spatiu comercial, dar avantajele nu se opresc aici.Vom enumera principalele argumente pentru care arhitectii si designerii propun atat de frecvent mobilier slatwall pentru spatii comerciale:

1. Posibilitatea de expunere generoasa atat in plan vertical cat si in plan orizontal.Frecventa si dispunerea de profile slatwall determina acest avantaj.

2. Flexibilitate si usurinta in implementarea proiectele de design:forma, dimensiunile, paleta coloristica si de texturi este practic nelimitata.Puse cap la cap si aliniate se pot obtine elemente continue de placare pereti cu panouri slatwall sau, dimpotriva pot fi utilizate ca elemente singulare spre exemplu ca panou slatwall accesorii pozitionat in spatele tejghelei.O alta utilizare frecventa este regasita in mobilerul de camp sub forma de gondole slatwall si insule slatwall.

3. Varietate mare de finisaje si texturi:

– panouri slatwall din pal melaminat si HPL pentru care sunt disponibile sute de finisaje, de la culori uni pana la texture fibra lemnoasa,efecte metalizate, holograme etc.

– panouri slatwall din mdf vopsit,poate cele mai polpulare datorita paletei cromatice foarte largi.Mdf-ul poate fi vopsit in peste 3200 de culori si nuante (RAL si NCS).

– panouri slatwall din furnire natural si lemn masiv;nici un finisaj nu se compara cu eleganta si naturaletea lemnului.Culori si texturi diferite datorita diversitatii speciilor de arbori dar si posibilitatii de nuantare cu grunduri colorate, lacuri si baituri.

– panori slatwall din material compozit acrilic;de data mai recenta, compozitele acrilice cunoscute si sub numele de solid surfaces cum ar fi Hi-Macs, Corian, Staron, Kerrock, Hanex etc ofera ani buni de utilizare datorita rezistentei mecanice ridicate.

– nu in ultimul rand ar trebuii mentionat faptul ca profilul slatwall p.zis poate fi vopsit cu pulberi in camp electrostatic in toate culori RAL practica intalnita pentru fabricatia de mobilier magazine articole copii, jucarii,mobilier parfumerie, accesorii etc.

4. Utilizare in toate categoriile de mobilier pentru magazine:probabil ca nu exista categorie de retail in care sa nu regasim, mai mult sau mai putin, elemente de mobilier slatwall.Fie ca vorbim despre magazine de incaltaminte, imbracaminte, farmacii, benzinarii, parfumerii datorita versatilitatii sistemul slatwall il vom regasii in toate aceste aplicatii.

5. Usor de instalat si montat.Panourile de expunere slatwall pot fi montate/demontate si mutate cu usurinta dintr-o locatie in alta uneori nefiind necesara prezenta unui personal calificat.

Atvangarde detine capabilitati tehnologice pentru a fabrica atat profilul slatwall propriu zis cat si accesoriile metalice aferente:carlige, agatatori, tije, console, polite etc.Dispune de tehnologie CNC de ultima generatie pentru realizarea frezarii slat specifice, tehnologie de presare pentru panouri laminate si furmiruite precum si vopsitorie MDF ce asigura vopsire de calitate a panourilor de mdf chiar la grade de luciu de pana la 100%.

Toate acestea la cel mai competitive pret din piata.

Vrei și tu un astfel de proiect?

Galerie Foto

S-ar putea sa te intereseze si...

Contacteaza-ne