Mobilier comercial

Oferim solutii complete de realizare a mobilierului comercial adaptate domeniului de activitate si configuratiei specifice a spatiului.

Personalitatea unui brand este perceptia sinergetica a clientilor cu privire la o multitudine de elemente, intre care imaginea spatiului comercial se distinge drept o componenta majora, fiind cartea de vizita a unei companii. Indiferent daca este vorba despre magazine, malluri, restaurante, cluburi, farmacii, hoteluri sau cladiri de birouri, efectul senzorial creat de amenajarea spatiului comercial va ramane intiparit in mintea vizitatorilor si va determina comportamentul viitor.
Atvangarde ofera solutii complete de realizare a mobilierului comercial adaptate dorintelor clientilor, domeniului de activitate si configuratiei specifice a spatiului. Folosind materiale clasice sau moderne si tehnologii de ultima generatie, executam piese de mobilier functionale, durabile si in acord cu identitatea vizuala a marcii. Identificam impreuna cu dumneavoastra cele mai bune solutii tehnice de executie, imbinand perfect materiale precum lemn masiv, pal, metal vopsit in camp electrostatic, inox, plexiglas, sticla vopsita cu pigment transparent sau opac, mdf vopsit mat sau lucios, mdf-ul furniruit cu esente autohtone sau exotice, mineral acrilic HI-MACS.
Experienta acumulata de-a lungul colaborarilor cu marci recunoscute pe piata din Romania (Silver Mountain, Quattro Stagioni, Centrofarm, F64, Noriel, Autograf, Millenium, Costa Caffe, Danya Cebus, etc) ne recomanda pentru crearea unor piese de mobilier comercial cu grade de complexitate diferite care optimizeaza spatiul de depozitare si de expunere si cel mai important, evidentiaza produsele si serviciile dumneavoastra.
Tehnologiile de prelucrare a materialelor “state of the art” ofera posibilitati nelimitate in design prin curbarea mdf-ului vopsit la raze stranse, vopsirea mdf-ului cu efecte speciale, gravarea cu masini CNC a diferitelor modele, termoformarea tridimensionala si efectele de translucenta ale materialului compozit HI-MACS®. Aceasta versatilitate in termeni de design se traduce printr-o amenajare spectaculoasa cu jocuri unice de forme, lumini si finisaje.
Structura sortimentala diversificata si flexibila se extinde si in sfera accesoriilor folosite, care contribuie la ridicarea gradului de functionalitate a mobilierului comercial, asigurand confortul si usurinta in utilizare.
Si pentru ca stim cat este de importanta maximizarea eficientei investiei, va oferim toate acestea la cel mai competitiv raport-calitate pret din piata!