Soluții la cheie pentru mobilier HoReCa

Atvangarde executa mobilier personalizat pentru hoteluri, restaurante, cafenele, baruri si cluburi de noapte.

Mobilier HoReCaSpecializată în fabricația de mobilier hotel, mobilier restaurant, mobilier cafenea, mobilier bar, mobilier pub și mobilier bistro Atvangarde pune la dispoziția clienților o mare varietate de mobilier din mdf vopsit, mobilier mdf furniruit, mobilier lemn masiv, mobilier pal melaminat și nu în ultimul rând mobilier din compozit acrilic HI-MACS, un material din ce în ce mai căutat în ultimii ani în industria ospitalității datorită versatilității sale și rezistenței la trafic intens specific pentru un mobilier HoReCa.

Atvangarde oferă soluții complete pentru mobilier HoReCa. De la un design de concept și până la project management, echipa de arhitecți și designeri urmăresc proiectul clientului pe tot parcursul desfășurării acestuia: proiectare, soluții de eficientietizare a costurilor, urmărirea producției și implementarea conceptului în locație.

Atvangarde deține tehnologii de ultimă generație pentru fabricația de mobilier pentru HoReCa. Datorită programelor de investiții anuale în tehnologie de ultimă generație, deținem capabilități tehnologice pentru fabricația oricărui tip de mobilier specific: mobilier bar, mobilier retrobar, mese pentru restaurant, mese înalte pentru bar, măsuțe cafea, blaturi masă din lemn masiv, blaturi masă din mdf vopsit, blaturi masă din mdf furniruit, picioare de masă din lemn masiv, picioare de masă metalice, canapele bar, canapele lounge, canapele modulare, tabureți, gheridoane, placări de pereți din lemn masiv și mdf vopsit.